Ocena Ryzyka Zawodowego - STANOWISKO KUCHARZ

Ocena Ryzyka Zawodowego - STANOWISKO KUCHARZ
Cena:
49,99 zł
Przed rabatem:
99,98 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 99,98 zł
Liczba kursantów:
liczba uczestników - +

OCENA RYZYKA ZAWODOWEGO metodą wg. PN-N-18002

stanowisko Kucharz

Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku Kucharz została przygotowana w oparciu o metodę wg. Polskiej Normy PN-N-18002, która jest uznawana oraz rekomendowana przez organy kontrolujące, między innymi Państwową Inspekcję Pracy, czy Państwową Inspekcję Sanitarną. 

Dokumentacja została przygotowana przez doświadczonych specjalistów, w sposób profesjonalny i rzetelny, a co najważniejsze, zgodnie z wytycznymi  i obecnymi przepisami prawa. 

 

ZAWARTOŚĆ OCENY RYZYKA ZAWODOWEGO

 

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA STANOWISKA PRACY 

Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.

 

OPIS CZYNNOŚCI NA STANOWISKU PRACY KUCHARZ

 

Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku Kucharz została przygotowana w oparciu o metodę wg. Polskiej Normy PN-N-18002, która jest uznawana oraz rekomendowana przez organy kontrolujące, między innymi Państwową Inspekcję Pracy, czy Państwową Inspekcję Sanitarną. 

Liczba kursantów:
liczba uczestników - +
Niniejsza strona korzysta z plików cookies. Dowiedz się więcej.